Wednesday, September 15, 2010

Brendan Angelides/ESKMO


Ilmselt ma ei teaks siiani sellisest suurepärasest elektroonise muusika prudutseerijast nagu Brendan Angelides midagi, kui oma kuu tagasi poleks seda tegelast tutvustanud mulle üks lähedane sõber. Nimelt tuli Eskmo teemaks just tema viimase video tõttu () mis on üks parimaid muusikavideosid üldse, mida mul on õnnestunud näha. Videol on hämmastav hüpnootiline mõju ning selle kunstilisusest ei ole mõtet rääkidagi,lihtsal põhjusel-seda peab oma silmaga nägema.

Kui nüüd rääkida Angelidese karjäärist, siis peaks mainima, et ta on teinud paljude artistidega koostööd, miksides nende singleid, tuntumate nimedena võiks võib-olla ära mainide sellised tegelased nagu Bibio, Spor, STS9, Bear In Heaven ja Bar9.  Üldsusele ilmselt rohkem tuntud artist Amon Tobin on mehe töö suur austaja väljendades oma arvamust Eskmo suhtes järgnevalt: some of the best production I’ve heard in recent times.”


Aitab nüüd tüübi kiitmisest küll, tuleb huvi korral ka ise veidike uurimustööd teha;) Riputan tema eelnevalt mainitud muusikavideo üles, et saaksite kohe üle kaeda.





No comments:

Post a Comment