Tuesday, March 23, 2010

my very first 100% ownmade outfit/ re-use theme



Hei hei heiii...lõpuks leian niipalju aega ja viitsimist, et üks väike postitus teha. Tõesti, selle peaaegu et kahe nädala jooksul olen üsna paljugikorda saata millest võiks kirjutada. Kuna aga seda kõike kirjutada oleks minu jaoks piisavalt piinarikas, siis otsustasin mõned tähtsamad punktid välja tuua. Nimelt eelpool juba postituses oli mainitud, et meie koolis toimuvad erinevad keskkonna teemalised üritused ja üheks selliseks põnevaks võib pidada moeshowd mis hõlmab mitmete moehuviliste iseloodud kollektsioonide tutvustusi. Komplektid peavad muidugi ühtima teemaga "Korduvkasutus/Keskkonnasäästlik" või midagi sellist. Ühesõnaga selle aja jooksul kui olen arvutiga suht võõraks jäänud on mul piisavalt aega olnud tegeleda sellega niipalju et midagi enmvähem valmis saada. Nimelt üks komplekt, mis siis koosneb korsetist, mis on eriline seetõttu, et kõik materjalid on taaskasutusel põhinevad.

Vaja läks:     u 500 ühesugust nööpi (vanad EÜM-i nööbid) Effekt jääb ilus aga selleks et sellist suurt kogust nööpe ükshaaval õmmelda, peab ikka väga palju kannatust olema.
                    mingi vana must rinnahoidja
                    tükk vanat musta kangast (mina kasutasin mingit musta puhvaika riiet/kostüümiriide laadne kangas)
                    ning alt lahtikäidav lukk.

Teine rõivaese selle komplekti puhul oli siis ratasklossi põhimõttel õmmeldud seelik, mille põhimaterjal on küll uus- 1,5mx1,5m tükk suhteliselt kerget, hästilangevat kangast. Alusseeliku õmblesin looritüllist. kaunistasin seeliku plastiktaarast väljalõigatud lilli ja vanama pärleid. Lilli saab küll moeshow ajaks olema kordi rohkem, kuid praegu siis välimus selline nagu ülal olevate piltide pealt näete.

No comments:

Post a Comment