Thursday, March 11, 2010

Rachel Zoe

Kuna juba mitu aastat on üheks minu stiiliikooniks Nicole Richie, siis mõtlesin, et räägin mõne rea naisest, kes on selle harmoonilise boho tsiki üks peamine väljakujundaja olnud, nimelt on 2004st aastast Rachel Zoe Lionel Richie tütre Nicole'i stilist. Rachelit ei peeta boho stiili loojaks, pigem on tänuu temale on mitmed kuulsused selle austajateks hakanud- eesotsas Nicole Richie ja Sienna Miller.

Miks ma aga täna temast üldse kirjutasin on põhjus, et teda nähti Giorgio Armani showle minemas (mis pole iseenesest üllatav, arvestades tema karjääri) pigem see mida ta sissepääsu showle otsides kriiskas- "where is the entrance to this shit show?". LOL
See aga tundus mulle piisavalt naljakas, uurimaks, kas tegemist oli siis nii nadi esitlusega aga pean ütlema, et ei nõustuks otseselt stilistiga.
Tulemus: Kollektsioon pole just eriline minu maitse aga siiski ei saaks öelda, et disaineri kvaliteet oleks langenud, pigem puudus üllatusmoment ning võib öelda, et jätkus Giorgio Armanile omane suund, mis aga ilmselt pole Rachel Zoe maitse. Aga nagu öeldakse: "Maitse üle ei vaielda"


No comments:

Post a Comment